Oled oodatud Pärnu Veiniklubi
Ceschin Giulio di Ceschin Maurilio
biodünaamiliste veinide õhtule
25. aprillil algusega kell 18.30
Valik Decanter World Wine Award 2022 ja 2023 medaliveine Venetost, Itaaliast.
140-aastase Ceschin Giulio veinimaja mitmekesise iseloomuga biodünaamilised käsitööveinid valmivad Itaalias San Pietro di Felettos, Conegliano ja Valdobiaddene vahel Prosecco Superiore DOCG piirkonnas asuvatel maheviljeluspõldudel kasvanud viinamarjadest. Külas on veinimõisa omanik Maurilio Cheschin, kes tutvustab dry farming ja biodünaamiliste veinide tootmist ning eripärasid.
Degusteerimisele tuleb kaheksa veini, mulliga ja mullita, millest 6 on auhinnatud Decanter World Wine Awardil 2022 ja 2023 7 hõbe- ja pronksmedalitega.
Degusteeritavate veinide juurde sobiv suupistevalik.
Maurilio on lisaks veinivalmistamisele kirglikult pühendunud piirkonna ajaloolise pärandi ja traditsioonide säilitamisele ning säästvatele ja looduslikele põllumajandustavadele. Koos kaasa Avega tegelevad nad ka nende hoole all oleva rikkaliku Itaalia kunstipärandi hoidmise ning tutvustamisega.
Osalustasu Pärnu Veiniklubi liikmele 40 eurot, külalisele 50 eurot.
MTÜ Pärnu Veiniklubi a/a EE151010220277414228
Info ja registreerumine veiniõhtule telefonil: +372 444 3412 või e-postil:
Kohapeal valik veine kaasa ostmiseks veiniklubi erihinnaga.